Advies & Ondersteuning

Naast alle techniek biedt RINIS ook ondersteuning in de vorm van inhoudelijke expertise, projectbegeleiding en contact met andere deelnemers.

Expertise
Een nieuwe gegevensuitwisseling roept veel vragen op. Niet alleen technische, maar ook organisatorische en juridische. Als RINIS-deelnemer kunt u op elk moment een beroep doen op de expertise van RINIS in alle mogelijke aspecten van gegevensverkeer.

Projectbegeleiding
Bij het inrichten van een nieuwe gegevensuitwisseling kunt u de projectleiding aan RINIS uitbesteden. Zo neemt RINIS u veel werk uit handen bij het maken van afspraken en planningen, het bewaken van de voortgang en het organiseren van de benodigde overleggen.

Contact met andere deelnemers
RINIS kent als geen ander de weg in de gegevensstromen tussen de administraties van RINIS-deelnemers. Heeft u namens uw organisatie bepaalde gegevens nodig voor de uitvoering van taken? RINIS brengt u direct in contact met de juiste mensen bij andere RINIS-deelnemers.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de ondersteuning van RINIS? Neem dan contact op met het accountmanagement van RINIS. U kunt ons bereiken op 020 – 217 03 40 of 06 – 575 57 543.