RINIS ontzorgt

terug

Met onze beveiligde full service-oplossing ontzorgen we onder andere ministeries en uitvoeringsorganisaties. Zodat de overheid met één gezicht naar buiten treedt. Dat doen we in Nederland en steeds vaker in internationaal verband.

  • Uw berichtenstromen voldoen gegarandeerd aan alle standaarden
  • Eén keer aansluiten is voldoende om uit te wisselen met alle andere aangesloten partijen
  • BIO-compliant, ISO 27001-gecertificeerd en AVG-proof

Gegarandeerd

Continuïteit is gewaarborgd op ons beveiligde RINIS-netwerk, dat 24/7 beschikbaar is. Zodra uw berichtenverkeer hierop is aangesloten, heeft er geen omkijken meer naar. Wij zorgen ervoor dat uw berichtenstromen blijven voldoen aan alle standaarden. Bovendien zijn zij ongevoelig voor wijzigingen in de ICT-infrastructuur van andere aangesloten partijen.

Betrouwbaar

We wisselen jaarlijks meer dan 2 miljard berichten uit. Dat doen we met een full service-oplossing voor gegevensuitwisseling, inclusief ontvangst, verwerking, verzending en gegarandeerde levering.

Onze oplossing is laagdrempelig en snel in te zetten, tegen relatief lage kosten. Eén keer aansluiten is voldoende om uit te wisselen met alle andere aangesloten partijen.

Beveiligd

Wij zorgen ervoor dat u alle risico's rondom uw berichtenverkeer volledig beheerst:

  • Met VPN-tunnels verzorgen we een extra beveiligde verbinding met ons RINIS-netwerk.
  • Elke berichtenstroom is BIO-compliant (Baseline Informatiebeveiliging Overheid). Dat betekent dat u veilig kunt uitwisselen met partijen uit elke overheidslaag (gemeente, waterschap, provincie en rijk).
  • Onze dienstverlening is ISO 27001-gecertificeerd en volledig AVG-proof: uw berichtenverkeer voldoet aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging en privacywetgeving.

terug